Zmaj Ognjena Vuka 2

Beograd, Srbija

Šolina 4a (kancelarija)

Beograd, Srbija

Pozovite nas

+381 11 409 32 48

Radno vreme

Pon - Pet 8:00-16:00

O nama

Nešto o nama

Magni Baza d.o.o. je kompanija koja se bavi prodajom i servisiranjem mehanizacije i opreme za građevinske radove, transport i reciklažu svetski poznatih i priznatih brendova. Nama su poverenje u poslovanju i predstavljanju kako u Srbiji, Makedoniji, Albaniji, Bosni tako i u Crnoj Gori ukazali:

0 +

Godina iskustva

0 +

Završenih projekata

0 +

Zadovoljnih klijenata

0

Profesionalni tim

Zašto baš mi

Magni Baza d.o.o. je kompanija osnovana 2006 godine sa sedištem u Beogradu.

Od svog osnivanja funkcioniše kao kompanija čiji je osnovni cilj osmeh i zadovoljstvo svojih klijenata i poslovnih partnera.

Naš tim stručnjaka u ovom poslu ima višedecenijsko iskustvo. Uvek se trudimo i vodimo računa da našim znanjem stečenim tokom decenija našeg rada i usavršavanja u oblasti građevinske mehanizacije, budemo ispred svih zadataka koji mogu da se pojave u radu, a našim timskim radom i zalaganjem doprinesemo odabiru pravih rešenja za naše partnere. Kako napreduje modernizacija u svetu mehanizacije, tako se i mi trudimo da budemo u koraku sa vremenom i svojim trudom i zalaganjem ostanemo lideri u regionu po znanju i iskustvu u oblasti građevinske mehanizacije.

Veliki je broj naših stalnih, dugogodišnjih, zadovoljnih kupaca, koji iz godine u godinu prepoznaju naše znanje, iskustvo i kvalitete u poslu i osecaju sigurnost i poverenje u nas i tako nam ukazuju čast da i dalje sarašuju sa nama.

Zanima vas neki od naših proizvoda?

Ukoliko vas zanima neki od proizvoda iz našeg asortimana ili imate neko pitanje vezano za naše proizvode i usluge slobodno nas kontaktirajte.